Contact

Ressort Wonen
Juliana van Stolberglaan 7
3181 HH  Rozenburg
            
Postadres: Postbus 1049
3180 AA  Rozenburg

T: (0181) 25 20 99
T: (0181) 25 20 70 reparatie
E: info@ressortwonen.nl

Ressort Wonen

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Eerste huizen verwarmd met waterstof komen in Rozenburg

In de Rotterdamse deelgemeente Rozenburg start een proef om woningen te verwarmen met 100% waterstof. Dat hebben de bedrijven Bekaert Heating, Remeha, DNV GL, gemeente Rotterdam, woningstichting Ressort Wonen en netbeheerder Stedin afgesproken. De proef is een primeur want nog niet eerder zijn in Nederland huizen verwarmd met HR-ketels op pure waterstof. De betrokken partijen willen dit daarom samen met de bewoners in de praktijk gaan ervaren. Volgens de partners kan de technologie in dit project een bijdrage leveren aan het realiseren van de klimaatdoelstellingen. Bij de verbranding van waterstofgas komt, in tegenstelling tot aardgas, geen CO2 vrij. De voorbereiding van de proef is dit najaar en gaat begin 2019 van start.

Lees meer

Eerste resultaten visitatie bekend

De afgelopen maanden is bij Ressort Wonen een visitatie uitgevoerd. Hiervoor zijn huurders waarvan wij het emailadres hebben benaderd. Hierop is door 30% van de ontvangers van de enquete gereageerd. De eerste resultaten hiervan zijn bekend. Als u benieuwd bent naar de opmerkingen van huurders en onze reactie daarop klikt u op ondertaande link.
Lees meer

Jaarverslag 2017 in korte film

Ressort Wonen informeert graag de huurders en relaties over de activiteiten in het afgelopen jaar. Via deze link (populair jaarverslag) open je een korte film. Hierin legt Ressort Wonen uit wat we in 2017 gedaan hebben. Het filmpje duurt ongeveer 5 minuten. Ressort Wonen hoopt je zo goed te informeren. We denken dat het goed gaat, en weten ook dat het altijd beter kan.

Lees meer