Contact

Ressort Wonen
Juliana van Stolberglaan 7
3181 HH  Rozenburg
            
Postadres: Postbus 1049
3180 AA  Rozenburg

T: (0181) 25 20 99
T: (0181) 25 20 70 reparatie
E: info@ressortwonen.nl

Ressort Wonen

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Budgetcoach helpt huurders Ressort Wonen

De huurders van Ressort Wonen met dreigende financiële problemen kunnen een beroep doen op de budgetcoach. Ressort Wonen bood al eerder hulp aan huurders die zorgen hebben om rond te komen met het inkomen. De bestaande hulpverlening wordt nu uitgebreid met budgetcoaching. 

Lees meer

Heeft de komst Blankenburgtunnel invloed op Rozenburg?

De Technische Universiteit Delft gaat in opdracht van Ressort Wonen in Rozenburg en direct omliggende gemeenten een enquête houden naar de verhuisbehoefte als de Blankenburgverbinding tot stand komt. "Als je nu vraagt wat het effect van de Blankenburgtunnel op Rozenburg zal zijn, dan kan ik alleen zeggen: ik weet het niet", zegt Frans Desloover, directeur van Ressort Wonen. "Maar om er tijdig achter te komen hebben we de TU gevraagd hier onderzoek naar te doen".

Lees meer

Eerste vlogs Ressort Wonen staan online!

Ressort Wonen is volop bezig met vernieuwing van de cultuur. Meer opener, meer transparant, geen "Ja maar..., maar: Ja en...". We denken in oplossingen en niet meer in problemen. Om dit uit te stralen wordt achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en logo. Ook ons kantoor Juliana van Stolberglaan ondergaat een metamorfose. Van aparte hokjes naar een open kantoor, van traditionele kleuren naar frisse tinten.
Bekijk onze eerste vlog waarin we u meenemen in onze nieuwe cultuur. Ook onze tweede vlog en de derde vlog staat klaar.
Lees meer

Prestatieafspraken getekend

Op maandag 4 december 2017 zijn aan de Coolsingel in Rotterdam de prestatieafspraken 2018 getekend. Prestatieafspraken worden jaarlijks door de corporatie gemaakt met de gemeente waarin zij werkzaam is en hebben betrekking op de woningkwaliteit en de leefomgeving, in dit geval in Rozenburg. De prestatieafspraken werden getekend door wethouder Simons namens de gemeente Rotterdam, Frans Desloover, directeur-bestuurder van Ressort Wonen en Johan de Groot, voorzitter van de Huurdersvereniging Rozenburg. Bent u geinteresseerd in de inhoud van de prestatieafspraken? Klik dan hier.
Lees meer