goed wonen... onze zorg - Ressort Wonen

Huur betalen

Huur betalen
Wanneer u bij ons een woning huurt, zetten wij ons in om u prettig te laten wonen. Bij het tekenen van het huurcontract gaat u de verplichting aan om de huurprijs maandelijks te betalen.

Hoe betaalt u de huur?
De huur is bij vooruitbetaling verschuldigd. Dit betekent dat de huur altijd vóór de eerste van de nieuwe maand op onze rekening moet zijn bijgeschreven. Het betalen van de huur kan op verschillende manieren:

Automatische incasso
Dit is de meest gemakkelijke manier om te betalen. Door het éénmalig ondertekenen van een machtiging geeft u ons toestemming het juiste huurbedrag maandelijks van uw bank- of girorekening af te laten schrijven. Op deze manier hoeft u er zelf niet meer elke maand aan te denken en bent u er zeker van dat de huur op tijd bij ons binnen is. Ook wijzigingen in de huur (zoals de jaarlijkse huurverhoging) worden door ons automatisch aangepast.

Acceptgiro
Betaalt u liever per acceptgiro? Dat kan ook. Zeven dagen vóór de eerste van elke maand ontvangt u van ons per email een acceptgiro, de zogenaamde AcceptEmail. Betaling kan geschieden via Ideal. 
De traditionele acceptgiro kan ook nog. U moet er dan wel steeds zelf aan denken deze kaart op tijd in te vullen en op te sturen of via internet te betalen. Voor deze dienst wordt maandelijks € 1,-- administratiekosten berekend.

Pinbetaling
Aan onze balie in ons kantoor kunt u uitsluitend per pinpas betalen. Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om de huur aan onze balie contant te voldoen.

Betaalproblemen?
Zijn er onverwachts ernstige betaalproblemen dan is het nodig contact met Ressort Wonen op te nemen. In uiterste gevallen is het mogelijk om een betaalafspraak te maken. Voorwaarden voor een betaalafspraak is dat dit maximaal één keer per jaar mogelijk is, de aflostermijn niet meer dan 6 maanden mag zijn en de aflostermijnen automatisch van de rekening worden afgeschreven. Bij terugboeking door de bank of het op een andere wijze niet nakomen van de afspraak is Ressort Wonen helaas genoodzaakt het dossier over te dragen aan het incassobureau.

Belangrijk om te weten
Het bankrekeningnummer van Ressort Wonen vindt u hieronder:
Bankrekening: NL29BNGH0285043838
t.n.v. Ressort Wonen te Rozenburg

Download: Brochure Huur betalen

Nieuws

Prestatieafspraken getekend
Op maandag 4 december 2017 zijn aan de Coolsingel in...
| Lees meer
Eerste vlogs Ressort Wonen staan online!
Ressort Wonen is volop bezig met vernieuwing van de ...
| Lees meer
Modernisering dienstverlening en verbouwing kantoor

Huurders verdienen een moderne en professionele dien...

| Lees meer

Contact

Ressort Wonen
Juliana van Stolberglaan 7
3181 HH  Rozenburg
            
Postadres: Postbus 1049
3180 AA  Rozenburg

T: (0181) 25 20 99
T: (0181) 25 20 70 reparatie
E: info@ressortwonen.nl
  • A
  • A
  • A