Inloggen

Huismeesters

Fijn wonen doe je in een fijn huis én in een fijne omgeving. Huurders, bewonerscommissies, huismeesters van Ressort Wonen, wijkmanagers en politie zetten zich hier samen voor in. Overlast, vervuiling en herinrichting zijn voorbeelden van zaken die op die manier worden aangepakt. Samen sterk voor een leefbare wijk!

Een veilig gevoel!

De huismeesters van Ressort Wonen zijn in verschillende complexen actief. Zij zetten zich in voor veiligheid en netheid in de gemeenschappelijke ruimten en de direct omgeving van de flats. De huismeester neemt regelmatig een kijkje in de flats: in de entreehallen, de bergingsruimten, de trappenhuizen en op de galerijen. Op zijn ronde checkt hij natuurlijk ook gelijk of de verlichting goed werkt. En kijkt hij of de buitendeuren goed sluiten.

Wie zijn onze huismeesters?

Hans de Groot (links op de foto) is huismeester in de wooncomplexen en alle portiekflats in de Vogelbuurt, Meerpaal, Boulevard en Esdoornlaan. Zijn kantoor is gevestigd aan de Meerpaal 57a. Op maandag en vrijdag tussen 13.30 en 14.00 uur houdt hij hier spreekuur. Je bent van harte welkom! Hij is ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06 - 10 48 85 47 of via hdegroot@ressortwonen.nl.

Lies Sonneveld (rechts op de foto) is huismeester in de complexen Essendaal, Meiendaal, de Platen, Blankenburg en Rivierenbuurt. Zijn kantoor is gevestigd aan de Laan van Nieuw Blankenburg 354a. Op werkdagen tussen 13.30 en 14.00 uur houdt hij hier spreekuur. Loop gerust bij hem binnen! Telefonisch kun je hem bereiken via 06 - 81 63 02 43 of via lsonneveld@ressortwonen.nl.

Spreekuur

Tijdens het spreekuur kun je onderhoudsklachten melden, informatie krijgen over de buurt of jouw woning. En natuurlijk ook gewoon een praatje maken. De huismeester staat open voor suggesties, vragen en opmerkingen over alles wat te maken heeft met wonen.

Meer weten? Lees dan het interview met de huismeesters via deze link! 

Het wijkbeheer zet zich in om in elke wijk te zorgen voor een prettig leefklimaat.