goed wonen... onze zorg - Ressort Wonen

Nieuws

Prestatieafspraken getekend

Op maandag 4 december 2017 zijn aan de Coolsingel in Rotterdam de prestatieafspraken 2018 getekend. Prestatieafspraken worden jaarlijks door de corporatie gemaakt met de gemeente waarin zij werkzaam is en hebben betrekking op de woningkwaliteit en de leefomgeving, in dit geval in Rozenburg. De prestatieafspraken werden getekend door wethouder Simons namens de gemeente Rotterdam, Frans Desloover, directeur-bestuurder van Ressort Wonen en Johan de Groot, voorzitter van de Huurdersvereniging Rozenburg. Bent u geinteresseerd in de inhoud van de prestatieafspraken? Klik dan hier.
Lees meer

Eerste vlogs Ressort Wonen staan online!

Ressort Wonen is volop bezig met vernieuwing van de cultuur. Meer opener, meer transparant, geen "Ja maar..., maar: Ja en...". We denken in oplossingen en niet meer in problemen. Om dit uit te stralen wordt achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en logo. Ook ons kantoor Juliana van Stolberglaan ondergaat een metamorfose. Van aparte hokjes naar een open kantoor, van traditionele kleuren naar frisse tinten.
Bekijk onze eerste vlog waarin we u meenemen in onze nieuwe cultuur. Ook onze tweede vlog en de derde vlog staat klaar.
Lees meer

Modernisering dienstverlening en verbouwing kantoor

Huurders verdienen een moderne en professionele dienstverlening. Ressort Wonen maakt hier werk van! Vanaf 2 oktober ondergaat het kantoor een face lift. Kort daarna presenteert de woningcorporatie in Rozenburg  een nieuwe huisstijl.  En gaat zij meer gebruik maken van  moderne communicatiemiddelen.

Lees meer

Het Straatportiers avontuur is weer van start gegaan!

Op 27 september 2017 zijn de nieuwe Straatportiers weer begonnen. Sinds 2008 maakt Ressort Wonen jongeren in de leeftijd van 9-12 jaar bewust  van een leefbare woonomgeving. Dit betekent schoon, heel en veilig. Onderwerpen als zwerfafval, graffiti en slecht onderhouden tuinen komen aan bod. Ook vindt er een buurtinterview plaats.

Lees meer

Te hoge woonlasten? Trek aan de bel!

De term scheefwonen hoor je regelmatig voorbij komen in de media. Er wordt hier met name bedoeld dat een (goedkope) huurwoning wordt bewoond door iemand met een (te) hoog inkomen. De overheid stimuleert juist dat een huurwoning moet passen bij iemands draagkracht. Daarom heeft zij een tijdje geleden bepaald, dat ‘scheefwoners’ een extra huurverhoging opgelegd moeten krijgen.
Lees meer

Nieuws

Prestatieafspraken getekend
Op maandag 4 december 2017 zijn aan de Coolsingel in...
| Lees meer
Eerste vlogs Ressort Wonen staan online!
Ressort Wonen is volop bezig met vernieuwing van de ...
| Lees meer
Modernisering dienstverlening en verbouwing kantoor

Huurders verdienen een moderne en professionele dien...

| Lees meer

Contact

Ressort Wonen
Juliana van Stolberglaan 7
3181 HH  Rozenburg
            
Postadres: Postbus 1049
3180 AA  Rozenburg

T: (0181) 25 20 99
T: (0181) 25 20 70 reparatie
E: info@ressortwonen.nl
  • A
  • A
  • A