Inloggen

In memoriam Lilian Assenberg van Eijsden - van der Most

We zijn erg verdrietig. Onze collega Lilian is op 28 december 2018 overleden. Onze gedachten en steun zijn allereerst bij haar man Arie, dochter Miranda en verdere familie.

 

Lilian werd in 2000 onze collega bij Ressort Wonen, als management-assistent. In die rol was ze met name ondersteunend aan het overleg met de Huurdersvereniging Rozenburg en de vergaderingen van het management en de Raad van Commissarissen. Lilian had een representatieve functie, met veel externe contacten. Daarnaast deed ze belangrijk werk bij de verkoop van woningen en voor onze externe communicatie. Binnen Ressort Wonen vervulde ze de HR-rol.

 

Maar bovenal was ze 18 jaar lang één van ons. Een nuchtere en directe collega, die zaken liever vandaag dan morgen afrondde.  Lilian kon erg gedreven zijn en tegelijkertijd relativerend.

 

In recente jaren heeft Lilian eerst een ernstige ziekte overwonnen en daarna als een leeuwin succesvol gevochten voor Arie. Ze vond haar werk belangrijk, maar had goed door dat thuis het allerbelangrijkste is. Lilian genoot van leuke dingen doen met Arie en was een trotse moeder en oma.

 

Afgelopen half jaar werd Lilian opnieuw ziek en uiteindelijk bleek dat genezing niet meer mogelijk was. We gunden haar zó dat ze nog veel en lang had kunnen genieten van het leven. Wat hadden we graag Lillian nog als collega bij ons. Het maakt ons erg verdrietig dat Lilian er niet meer is. We koesteren de mooie herinneringen aan haar.

 

Frans Desloover,

Directeur-bestuurder