Inloggen

Nieuwbouw Welgelegen: we maken een start

Eindelijk is het zover! Vanaf maandag 1 november maken we echt een start met Nieuw Welgelegen. Vanaf dit moment boort bedrijf Vroom Funderingstechnieken 142 heipalen in de grond. Er wordt niet traditioneel geheid, want we willen zo min mogelijk overlast voor omwonenden. Journalist Kor Kegel vertelt er over in dit artikel in de Rozenburgse courant. 

Ondertussen bouwt Jan Snel de appartementen als modules in hun fabriek. Eind januari stapelen we deze kant en klare modules op de heipalen en is Nieuw Welgelegen in mum van tijd klaar. Dit modulair bouwen is echt bijzonder. Nieuwsgierig? Deze link laat goed zien wat dit is.

Normaal gesproken vier je de eerste paal, maar een bijzondere bouw vraagt om een bijzonder feestje. We vieren in januari daarom de plaatsing van de eerste module vers uit de fabriek. Want hierna gaat het snel.

 

 

Hoe ziet Nieuw Welgelegen er uit?

Je vindt alle plannen in deze brochure. Neem zeker even een kijkje.  

Interesse in Wonen op Nieuw Welgelegen? 

In het nieuwe jaar vertellen we wanneer we de woningen aanbieden via Woonnet-Rijnmond. Hou hiervoor deze site en de Rozenburgse courant goed in de gaten. Hoe we de woningen verdelen vertelden we al eerder in dit nieuwsbericht