Inloggen

Opkikker voor en door bewoners van het Hoge Huis

In deze crisistijd zorgde de beheercommissie van het Hoge Huis aan de Essendaal voor een echte opkikker voor alle bewoners van de flat. Voor iedere bewoner stond een tulp klaar met 2 snoepkikkertjes. Op deze manier steekt de commissie een hart onder de riem van buren die het misschien lastiger hebben.

Ook plaatsen de leden een boekenkastje en een tafel met puzzels en tijdschriften voor alle buren naast de ingang van de Top Toren. Bibliotheken zijn gesloten en het is natuurlijk niet verstandig om vaak de woning te verlaten. Met deze boeken en tijdschriften is de tijd binnen weer wat makkelijker vol te houden.

Daarnaast biedt een lieve bewoonster via een briefje in de lift aan, om boodschappen te halen voor buren die nu niet naar buiten gaan.

Wat een leuke initiatieven aan de Essendaal! Het is weer een geweldig voorbeeld van buren die elkaar door deze lastige tijd heen helpen.

Heb je zelf ook nog een leuk voorbeeld van buren die elkaar helpen? Zend dan een berichtje met foto aan info@ressortwonen.nl. In deze tijd vinden we positieve berichten extra fijn om te delen.