goed wonen... onze zorg - Ressort Wonen

Serviceabonnement

Ressort Wonen heeft de plicht ervoor te zorgen dat de woningen in goede staat blijven en dat huurders normaal gebruik kunnen maken van hun woning.
Als huurder heeft u de plicht om kleine onderhoudsklusjes en reparaties zelf en voor eigen rekening uit te voeren. De onderhoudsverplichtingen voor huurder en verhuurder zijn wettelijk bepaald, bij huurovereenkomst overeengekomen en overzichtelijk vastgelegd in de brochure “onderhoud huurder/verhuurder”.

Als huurder wilt u zorgeloos wonen maar het plegen van onderhoud kost tijd en vraagt meestal enige kennis en kunde. De deurbel repareren, een trapleuning vastzetten, onderhoud aan hang- en sluitwerk, onderhoud aan kranen en ventilatieroosters etc., allemaal klusjes die voor veel huurders een probleem vormen en niet bijdragen aan het woongenot. De meestal onverwachte kosten voor het laten uitvoeren van reparaties waarvoor u als huurder verantwoordelijk bent kunnen flink oplopen. Denk aan voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsloon.
Met het afsluiten van een serviceabonnement neemt Ressort Wonen uw onderhoudsplicht en de daaraan verbonden kosten grotendeels voor haar rekening en dat betekent voor u een zorg minder.

Het in de brochure Serviceabonnement en Aanmeldformulier opgenomen overzicht laat zien welke reparaties Ressort Wonen van u overneemt als u een serviceabonnement afsluit.
Voor het serviceabonnement betaalt u éénmalig een entreebedrag van € 25,00 en maandelijks € 4,50. Dit bedrag wordt gelijk met de huur in rekening gebracht en kan jaarlijks aangepast worden.
Voor huurders van 70+ geldt een lager tarief van € 2,25 per maand. Zij betalen geen entreekosten.

Nieuws

Eerste resultaten visitatie bekend
De afgelopen maanden is bij Ressort Wonen een visita...
| Lees meer
Visitatierapport geeft inkijk in Ressort Wonen

Bij woningcorporaties wordt elke 4 jaar een visitati...

| Lees meer
Eerste huizen verwarmd met waterstof komen in Rozenburg

In de Rotterdamse deelgemeente Rozenburg start een p...

| Lees meer

Contact

Ressort Wonen
Juliana van Stolberglaan 7
3181 HH  Rozenburg
            
Postadres: Postbus 1049
3180 AA  Rozenburg

T: (0181) 25 20 99
T: (0181) 25 20 70 reparatie
E: info@ressortwonen.nl
  • A
  • A
  • A