goed wonen... onze zorg - Ressort Wonen

Klussen in uw woning

Wilt u uw woning zelf veranderen? Droomt u ook wel eens van een andere keuken, een luxe badkamer, een groter dakraam? Het hoeft niet bij een droom te blijven. Ook in een huurwoning behoort dit soort aanpassingen tegenwoordig allemaal tot de mogelijkheden. Van Ressort Wonen krijgt u veel vrijheid uw huurwoning naar eigen wensen en omstandigheden aan te passen. Dit is in het kader van de Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV-beleid). Wij zijn ook graag bereid u daarover te adviseren. Wij hebben een brochure uitgebracht voor het aanbrengen van veranderingen in uw woning, getiteld: Maak uw eigen huurhuis.

Spelregels ZAV-beleid

Natuurlijk moet na uw vertrek de woning ook aantrekkelijk zijn voor de nieuwe huurders. Daarom zijn aan het aanbrengen van veranderingen spelregels verbonden. Uitgangspunt is dat u uw veranderplannen vooraf aan ons laat weten. In veel gevallen worden veranderingen door Ressort Wonen overgenomen, voor een aantal veranderingen kunt u bij vertrek uit de woning een vergoeding krijgen. Natuurlijk moet u de aangebrachte veranderingen zelf onderhouden.

Aanvraag

Bij een aanvraag voor veranderingen krijgt u hierover altijd schriftelijk bericht. Ook adviseren wij u graag, door middel van onze kwaliteitsadviezen, of in een persoonlijk gesprek met een van onze opzichters.
 
Meer weten? Download onze brochure:  Mijn eigen huurhuis en het Aanvraagformulier.  In deze brochure is ook een aanvraagformulier opgenomen. Na beoordeling van uw aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk bericht.

Nieuws

Vacature lid van de Raad van Commissarissen

Ressort Wonen zoekt een huurderscommissaris met wort...

| Lees meer
Eerste resultaten visitatie bekend
De afgelopen maanden is bij Ressort Wonen een visita...
| Lees meer
Opnieuw lage huurverhoging huurders Ressort Wonen

De overheid bepaalt jaarlijks hoeveel de netto huur ...

| Lees meer

Contact

Ressort Wonen
Juliana van Stolberglaan 7
3181 HH  Rozenburg
            
Postadres: Postbus 1049
3180 AA  Rozenburg

T: (0181) 25 20 99
T: (0181) 25 20 70 reparatie
E: info@ressortwonen.nl
  • A
  • A
  • A