Inloggen

Individuele duurzaamheidspakketten

Verduurzaming nemen wij zo veel mogelijk mee in alle (groot)onderhoudsprojecten. Is planmatig onderhoud nog niet van toepassing voor jouw buurt, maar wil je wel graag al duurzaam bezig zijn? Dan zijn er onze individuele pakketten. Misschien komt jouw woning hiervoor in aanmerking.

Hieronder vind je de mogelijkheden

Pakket A:          Gasloos koken (plus aanpassing van de groepenkast *)
Pakket B:          Zonnepanelen
Pakket B+:        Zonnepanelen in combinatie met zonneboiler 

Pakket A kan gecombineerd worden met pakket B of B+. Alleen omzetten naar gasloos koken (pakket A) is kosteloos. Als je kiest voor een van de andere pakketten zal er een huurverhoging worden toegepast. Deze is afhankelijk van het aantal zonnepanelen en of er wel of geen zonneboiler geplaatst wordt.

  • 6 zonnepanelen € 14,00
  • 8 zonnepanelen € 18,00
  • 9 zonnepanelen € 20,00
  • Zonneboiler € 10,00 extra

Onze garantie

Met bovenstaande aanpassingen bespaar je natuurlijk op de energie. En die besparing is altijd meer dan de huurverhoging. Als dit op jaarbasis toch niet het geval is, dan passen wij de huur aan. Wel willen wij je vragen om goed in de gaten te houden of de zonnepanelen wel werken. 

Komt jouw woning ook in aanmerking? 

Bij iedere aanvraag bekijken we of het pakket voor jouw woning mogelijk is. Het kan bijvoorbeeld dat het dak niet geschikt is voor panelen, de ligging niet gunstig is of dat er al onderhoudsplannen zijn waarbij direct wordt verduurzaamd.

Ben jij geïnteresseerd in lagere woonlasten en wil je een van de pakketten aanschaffen? Neem dan contact op met ons via (0181) 25 20 99. 

 

Momenteel is er begrijpelijk veel vraag naar de duurzaamheidspakketten. Ook is er minder snel materiaal beschikbaar. Helaas kunnen we vaak na enkele weken reageren op uw aanvraag. De uitvoer van uw verzoek kan helaas ook enkele maanden duren. We vinden dit erg vervelend. 

 

*) Een 3 fasen kookgroep is niet mogelijk

Individueel duurzaamheidspakket aanvragen