goed wonen... onze zorg - Ressort Wonen

Visitatie

Bij woningcorporaties wordt elke 4 jaar een visitatie uitgevoerd door een onafhankelijke commissie en volgens een vastgestelde methode. Bij Ressort Wonen is dat voor het eerst in 2010 gebeurd en recent in september 2018. Het definitieve rapport is onlangs ontvangen en is openbaar. Klik hier voor het volledige rapport. Ook heeft ons bestuur een reactie op het rapport gegeven. U kunt dit hier lezen.  

Hoe worden we beoordeeld?
De beoordeling van de prestaties door de visitatiecommissie is zeer positief. Enkele opmerkingen uit de recensie van de commissie: lokaal geworteld, professioneel in handelen, laagdrempelige organisatie, gezonde bedrijfsvoering en verantwoordelijkheid voelend en nemend die verdergaat dan wonen alleen. Verder heeft de commissie vastgesteld dat de verbeterpunten uit de vorige visitatie serieus zijn opgepakt.

Ook onze belanghouders zijn bevraagd!
Met cijfers geven onze belanghouders  en huurders aan dat zij zeer tevreden zijn met onze prestaties. Uiteraard hebben zij in hun beoordeling betrokken hoe zij daarover geïnformeerd worden en daar invloed op hebben uitgeoefend. Dat juist onze eigen belanghouders en huurders (want dat is de groep waar we het tenslotte voor doen!) hoge cijfers geven, stemt tot grote tevredenheid.

Nieuws

Eerste resultaten visitatie bekend
De afgelopen maanden is bij Ressort Wonen een visita...
| Lees meer
Visitatierapport geeft inkijk in Ressort Wonen

Bij woningcorporaties wordt elke 4 jaar een visitati...

| Lees meer
Eerste huizen verwarmd met waterstof komen in Rozenburg

In de Rotterdamse deelgemeente Rozenburg start een p...

| Lees meer

Contact

Ressort Wonen
Juliana van Stolberglaan 7
3181 HH  Rozenburg
            
Postadres: Postbus 1049
3180 AA  Rozenburg

T: (0181) 25 20 99
T: (0181) 25 20 70 reparatie
E: info@ressortwonen.nl
  • A
  • A
  • A