goed wonen... onze zorg - Ressort Wonen

Woonwinkel

Zelf de kleuren van een nieuwe keuken of badkamer kiezen? Of, tegen meerkosten, kiezen voor een uitgebreidere keuken binnen of buiten de standaardmaten. Dat kan en is nu nog leuker dan het al was. In de woonwinkel van Ressort Wonen kunt u op uw gemak de verschillende mogelijkheden bekijken en uw keuze maken.

Keuken, tegelwerk en sanitair worden na verloop van tijd vervangen. Om dit te beoordelen komt de opzichter langs. Is de opzichter van oordeel dat vervanging gewenst is, dan heeft u invloed op de keuze van de nieuwe keuken, het tegelwerk en het sanitair.

Keuzevrijheid en maatwerk

De opzichter zal u uitnodigen om naar de woonwinkel te komen en uw keuze te maken. Binnen de standaardmaten van uw oude keuken, kunt u voor uw nieuwe keuken kiezen uit verschillende kleuren van de kastjes, diverse keukenbladen en handgrepen. U kunt ook, maar dan tegen meerkosten, kiezen voor bijvoorbeeld een dubbele spoelbak, een ladekast in plaats van een gewone onderkast, een lichtlijst en verschillende accessoires. Het wordt allemaal snel en netjes geregeld en u hebt de keuken waar u misschien al heel lang naar heeft uitgekeken. Het is zelfs mogelijk om een keuken helemaal ‘op maat’ te nemen. Daarvoor geldt een aparte procedure (zelf aangebrachte veranderingen), waarover onze medewerkers u graag informeren.

Ook het assortiment tegels vindt u in de woonwinkel. Wand- en vloertegels zijn er in diverse kleuren. Wij leveren standaard sanitair en kranen. Maar als u extra wensen heeft kan dat ook, en wel volgens de procedure zelf aangebrachte veranderingen.

Van harte welkom

Bent u nog niet toe aan een nieuwe keuken of nieuw sanitair toe? Dan is het misschien toch leuk om een kijkje in de woonwinkel te komen nemen. U bent van harte welkom in ons kantoor!De kunststof werkbladen van Bruynzeel bestaan uit een combinatie van HPL-plaat en een drager. HPL (High Pressure Laminate) is uit diverse lagen in kunsthars gedrenkt papier opgebouwd. De bovenlagen (decorpapier en de toplaag) bepalen de kleur, uiterlijk en krasvastheid. Reliëfstempels geven de kunststoflaag de verschillende structuren en bepalen de hittebestendigheid.Keukenfronten


Het keukenfront van Bruynzeel wordt voor het belangrijkste deel gevormd door de deuren. Deze deuren zijn er in vele uitvoeringen en materialen. Voor het onderhoud van al die materialen geldt overal hetzelfde: een front kan het best onderhouden worden met water en een zachte zeep. Er mogen geen schuurmiddelen worden gebruikt.Handgrepen


De handgrepen voor de keukendeuren zijn te verkrijgen in diverse modellen.
U kunt kiezen tussen grepen van metaal in diverse uitvoeringen.

Nieuws

Eerste resultaten visitatie bekend
De afgelopen maanden is bij Ressort Wonen een visita...
| Lees meer
Visitatierapport geeft inkijk in Ressort Wonen

Bij woningcorporaties wordt elke 4 jaar een visitati...

| Lees meer
Eerste huizen verwarmd met waterstof komen in Rozenburg

In de Rotterdamse deelgemeente Rozenburg start een p...

| Lees meer

Contact

Ressort Wonen
Juliana van Stolberglaan 7
3181 HH  Rozenburg
            
Postadres: Postbus 1049
3180 AA  Rozenburg

T: (0181) 25 20 99
T: (0181) 25 20 70 reparatie
E: info@ressortwonen.nl
  • A
  • A
  • A