Inloggen

Gemeente en politie

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Daar geloven wij in en daarom werken wij graag samen met onder meer de politie, gemeente, wijkteams en zorginstellingen.

Wijkagenten Rozenburg

Wijkagenten Richard Verboeket en Kristian Bouwman staan voor je klaar in Rozenburg! Benieuwd wat zij allemaal meemaken? Op Instagram (@wijkagenten_rozenburg) houden zij je op de hoogte van hun werk in de wijk! Voor niet spoedeisende zaken is de politie bereikbaar via het algemene nummer: (0900) 8844. 

Gemeente Rotterdam

Rozenburg behoort tot de gemeente Rotterdam. Op de website van de gemeente staat veel algemene informatie over Rozenburg.  Ook vind je hier nieuwsberichten over ontwikkelingen in Rozenburg en over de samenwerking tussen Rozenburg en gemeente Rotterdam. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt in jouw woonomgeving! De gemeente Rotterdam bereik je voor alle vragen via telefoonnummer 14 010.

MeldR van de gemeente

Sommige zaken die te maken hebben met jouw woonomgeving lost de gemeente voor je op. Zoals een verzakte stoep, kapotte straatverlichting of parkeeroverlast. Dit kun je makkelijk melden via de gratis app MeldR. In enkele korte stappen maak je snel een melding en binnen drie dagen krijg je reactie van de gemeente Rotterdam. Natuurlijk kun je ook altijd bellen via 14 010.