Inloggen

Over Ressort Wonen

Ressort Wonen is een moderne woningcorporatie die duurzaam betrokken is. Zowel bij het dorp als bij onze huurders. In Rozenburg hebben wij ruim 2300 huurwoningen en 250 garages in de verhuur. Sinds 1 juli 2022 beheren wij 295 huurwoningen in Brielle en in de toekomst komen daar nog 250 nieuwbouwhuurwoningen bij. In je woning wil je je helemaal thuis voelen. De woning moet in een goede staat zijn en in een prettige leefomgeving staan. Wij zetten ons in om betaalbaar en prettig wonen voor iedereen mogelijk te maken.

Ressort Wonen staat voor transparant, proactief, betrokken en samen. Bij ons staat de huurder centraal. Daarom betrekken wij onze huurders ook steeds meer bij belangrijke keuzes die wij moeten maken. Daarnaast blijven wij als woningcorporatie onszelf ontwikkelen en kijken wij voortdurend hoe wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Zo kun je bij ons 24/7 digitaal een verzoek doen, maar je bent ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Ressort Wonen heeft grote duurzaamheidsambities. Om deze te realiseren, werken wij nauw samen met de gemeente Rotterdam. Onze droom: Rozenburg, het meest duurzame dorp in de haven.

Wil je weten wat duurzaam betrokken inhoudt? In onze video leggen wij het uit!

Onze droom: Rozenburg, het meest duurzame dorp in de haven.