Inloggen

Wijkbeheer

Fijn wonen doe je in een fijn huis én in een fijne omgeving. Samen met jou als huurder zetten we ons hier graag voor in! Maar ook gemeente, politie en wijkmanagers helpen mee. Overlast, vervuiling en betere inrichting van de buitenruimte zijn voorbeelden van zaken die op die manier worden aangepakt. Samen sterk voor een leefbare wijk!

Een veilig gevoel!

De wijkbeheerder van Ressort Wonen is in verschillende complexen actief. Hij zet zich in voor veiligheid en netheid in de gemeenschappelijke ruimten en de direct omgeving van de flats. Hij controleert regelmatig de entreehallen, de bergingsruimtes, de trappenhuizen en de galerijen. Op zijn ronde checkt hij natuurlijk ook gelijk of de verlichting goed werkt. En kijkt hij of de buitendeuren goed sluiten. Wel zo fijn.

Rondje tuinen

Vanaf april start ook ieder jaar de tuinenronde. De medewerkers wijkbeheer bekijken zoveel mogelijk tuinen bij eengezinswoningen. Als de tuin aandachtspunten heeft, dan bespreekt hij dat met jou als bewoner. Samen kijken we hoe de tuin weer netjes wordt. Wil je meer tuintips? Kijk dan op onze pagina tuinonderhoud. 

Wie is je wijkbeheerder?

 

Jij wil toch ook graag een nette flat? Je leest in deze flyer hoe we samen de portieken netjes houden 

Samen met de bewoners en de gemeente zetten we ons graag in voor een prettig leefklimaat