Inloggen

Activiteiten en bewonersinitiatieven

Een gezellige buurtbarbecue, acties om de buurt netjes te houden en activiteiten waarbij buren elkaar ontmoeten. Rozenburgers zijn er maar druk mee. Super want leefbaarheid is van iedereen. Blijf hier op de hoogte van de activiteiten en initiatieven in Rozenburg.

Fietsenstalling aan de Meerpaal

In de omgeving van de Meerpaal wordt veel gefietst en een goede fietsenstalling is dan wel zo fijn. En wat doe je als je de ruimte veel te krap vindt? Zelf actie ondernemen natuurlijk. En de ruimte zó indelen dat je makkelijker bij je fiets kan. Een goed voorbeeld van bewoners die na overleg met Ressort Wonen een geweldig resultaat bereiken. Top gedaan!

Wat is er nog meer te doen in Rozenburg?

De evenementenbranche kreeg dit jaar te maken met een onverwachte wending door het coronavirus. Hopelijk kunnen later dit jaar bepaalde evenementen wel weer plaatsvinden. Via de Gemeentewijzer blijf je op de hoogte van alle evenementen in de Botlek, dus ook in Rozenburg. Er wordt namelijk genoeg georganiseerd voor jong en oud! Zoek je evenementen speciaal gericht op Rozenburg? Kijk dan eens bij Rozenburg Bloeit. Deze website wordt beheerd door Stichting Rozenburg Bloeit, dat onder meer vijf jaarlijkse grote Rozenburgse evenementen organiseert: de Wielerronde, Jeugdland Rozenburg, UIT op Rozenburg, Rozenburg On(w)ijs en het Nieuwjaarsfeest op de Landtong. Naast info over deze vijf evenementen vind je op de site ook links naar andere Rozenburgse initiatieven en evenementen.