Inloggen

Wonen met zorg

Wil je fijn wonen en is er zorg nodig? Dat kan in de woningen boven het zorgcentrum van Blankenburg. Op deze mooie locatie komen regelmatig woningen beschikbaar. Het zijn ruime en lichte tweekamerappartementen. Interesse? Zorg dan voor een inschrijving bij WoonnetRijnmond als woningzoekende en neem hierna snel contact op met Careyn.

Je komt in aanmerking voor zo’n mooie woning als:

  • Er een CIZ indicatie voor langdurige zorg is

  • Je verhuist met 1 of 2 personen zonder inwonende kinderen

  • De leeftijd hoger is dan 55 jaar

  • Er een bruto jaarinkomen is onder €44.035 voor 1 persoon en €48.625 voor 2 personen

  • Careyn weet dat je interesse hebt; laat dit weten via (088) 123 99 88

Huurprijs en voorrang

Deze sociale huurwoningen hebben een netto huurprijs tot €647,19. Hierdoor krijgen ouderen met een lager inkomen voorrang. Je krijg voorrang als het inkomen lager is dan €25.075 (voor 1 persoon) en €33.800 (voor 2 personen). Deze huurprijsgrens en de inkomensgrens geldt tot 1 juli 2024. Deze bedragen wijzigen jaarlijks. Dit wordt door de overheid bepaald.

Appartementen

De woningen boven het zorgcentrum Blankenburg zijn ruime tweekamerappartementen voor mensen met een intensieve zorgbehoefte. Het appartement is drempelloos en heeft een ruime badkamer en 1 slaapkamer. De woonkamer heeft hoge ramen en hierdoor komt er in het appartement veel licht naar binnen en is er een mooi uitzicht. Er is een open keuken met mogelijkheden om elektrisch te koken. Verder is een inpandige berging met een aansluiting voor een wasmachine. Bekijk gerust de plattegrond van deze woning.

Beneden in de flat zijn allerlei voorzieningen, van huisartsen en fysiotherapie tot apotheek en zelfs fitness. Of ga gezellig koffie drinken bij ’t Veerhuis. Neem voor meer informatie eens een kijkje op: https://www.gcblankenburg.nl/