Inloggen

Frans Desloover vertrekt bij Ressort Wonen

Directeur-bestuurder Frans Desloover vertrekt na ruim 8 jaar bij Ressort Wonen. Per 1 september a.s. is hij directeur-bestuurder van woningcorporatie Zeeuwland in Zierikzee.

Arnold Weggeman voorzitter RvC: “De Raad van Commissarissen (RvC) bedankt Frans Desloover voor zijn grote inzet voor Ressort Wonen. Frans is een gedreven mens met oog voor zijn omgeving, die zorgt voor comfort en heel stabiel is; een professional en een man van principes. Hij heeft de volkshuisvestelijke opgave daadkrachtig opgepakt, binnen en buiten de Rozenburgse grenzen. Daarbij heeft verduurzaming zijn bijzondere passie. Frans is ook een echte verbinder, die mensen en organisatie samenbrengt en verantwoordelijkheid neemt. Door die samenwerking – ook met andere Rozenburgse organisaties – heeft Frans een waardevolle bijdrage geleverd aan de Rozenburgse gemeenschap.”

In goed overleg met de organisatie en Huurdersvereniging Rozenburg stelt de RvC een interim-bestuurder aan, voor enkele maanden. Ondertussen start de werving voor een nieuwe vaste directeur-bestuurder. De verwachting is dat deze begin 2025 zou kunnen beginnen.

 

Frans Desloover: ‘ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen 8 jaren. Ressort Wonen is een prachtige organisatie, met hele fijne en deskundige collega’s. Er is veel bereikt, en nog meer te doen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Ressort Wonen nog meer volkshuisvestelijke prestaties levert voor de bewoners van Rozenburg, Brielle, Vierpolders en Zwartewaal. Een nieuwe impuls door mijn opvolger zal daar zeker aan bijdragen. De Raad van Commissarissen, Huurdersvereniging Rozenburg en alle partners bedank ik voor de prettige samenwerking.’