Inloggen

Iedereen wil veilig wonen, jij toch ook?

Weet jij wat je precies moet doen als er brand uitbreekt in huis? Het valt op dat er maar weinig mensen zijn die het antwoord op deze vraag gelijk kunnen geven. Eén van de beste dingen is om gelijk naar buiten te gaan en 112 te bellen. Vertel dan zo goed mogelijk op welk adres de brand is, hoe de brand is ontstaan en of er mensen in huis zijn. Als je de voordeursleutel dicht bij de deur aan een haakje hangt, heb je hem altijd bij de hand als je snel naar buiten moet. En als je ervoor zorgt dat er geen zaken in de weg staat op de galerij of bij de deur, kan je zo snel mogelijk naar buiten.

Bewoners aan de Lekstraat in Rozenburg kregen op 8 december deze tips én nog veel meer informatie over brandveiligheid en andere noodsituaties. 

Woon je in een appartement van Ressort Wonen? Dan is de kans groot dat ook jij binnenkort een uitnodiging ontvangt voor een informatiemiddag over brandveiligheid. Een superbelangrijk onderwerp, maar natuurlijk ook gewoon een gezellige middag met koffie, thee en wat lekkers.