Inloggen

Een opgeruimde flat, dat is fijn wonen!

Prettig wonen, dat willen we toch allemaal in Rozenburg?  Om de flats schoon en veilig te houden starten we de eerste week van augustus weer een gezamenlijke opruimactie. 

We ruimen samen met jou als bewoner de flat op

Woon je in een portiek- of galerijwoning? Dan ontvang je uiterlijk in september een brief over deze actie. We vragen je in deze brief om eventuele spullen die in de algemene ruimtes staan op te ruimen. Als herinnering plakt onze huismeester stickers op de te verwijderen zaken. Heb je hier vragen over? Bel dan met Jeffrey via telefoonnummer (06) 10488547.

Na het opruimen woont iedereen fijner, maar ook veiliger! Spullen in de algemene ruimte kunnen brandgevaar opleveren. Nog een extra reden om de portiek netjes te houden.  

Het portiek netjes houden, help je ook mee?

Na de actie is het natuurlijk belangrijk om de schone opgeruimde flat zo te houden. Daarom maken onze medewerkers wijkbeheer regelmatig een rondje. Misschien spreekt een wijkbeheerder jou een keer aan? Dit is goed bedoeld! Door elkaar aan zaken te herinneren werken we allemaal aan een nette en veilige flat.