Inloggen

Een opgeruimde portiek, dat is fijn wonen!

Prettig wonen, dat willen we toch allemaal in Rozenburg?  Om de flats schoon en veilig te houden startten we een gezamenlijke opruimactie. Eerst aan de Esdoornlaan, maar de komende maanden krijgen meer portieken een grote opruimbeurt.

We ruimen samen met jou als bewoner de flat op!

Woon je in een portiekwoning aan de Platen, Dalen of in de Vogelbuurt? Dan ontvang je dit jaar nog een brief en een flyer over deze actie. We vragen je om eventuele spullen die in de algemene ruimtes staan op te ruimen. Als herinnering plakt onze huismeester stickers op zaken die je kunt weghalen. Door het opruimen woont iedereen fijner, maar ook veiliger! Spullen in de algemene ruimte kunnen brandgevaar opleveren. Nog een extra reden om de portiek netjes te houden.  

 Opruimactie Esdoornlaan: een groot succes

De flats aan de Esdoornlaan kregen al een metamorfose door de grootscheepse verbouwing. Nu zijn ook alle losse zaken die nog in de portieken stonden netjes opgeruimd. 

 De portiek netjes houden, help je ook mee?

Na de actie is het natuurlijk belangrijk om de schone opgeruimde flat zo te houden. Daarom maakt onze huismeester Jeffrey regelmatig een rondje. Misschien spreekt hij je een keer aan. Dit is goed bedoeld!  Door elkaar aan zaken te herinneren werken we allemaal aan een nette en veilige flat.