Inloggen

Trots op extra woningen in Voorne aan Zee

Per 1 juli neemt Ressort Wonen opnieuw woningen over van voormalig Vestia, nu Hef Wonen.

Dit keer gaat het over 80 woningen, 2 garages en 2 winkelpanden in Vierpolders, Zwartewaal en Brielle. Wij zijn er trots op dat we dit kunnen doen, samen met Maasdelta en Woonbedrijf Voorne aan Zee. Zij nemen ook woningen over van Hef Wonen. We namen ook in 2022 al woningen over; dat waren er 295, in samenwerking met Maasdelta en woningcorporatie De Zes Kernen. 

Door de overnames maken ook (toekomstige) huurders Voorne aan Zee meer kans op een betaalbare en goed onderhouden huurwoning. Natuurlijk blijven we ons ook met veel plezier inzetten voor onze huurders in Rozenburg, precies zoals je van ons gewend bent.

Je ziet als huurder in Voorne aan Zee dat we de eerste stappen maken met het opknappen en verduurzamen van de woningen. Het zal nog wel enkele jaren duren voor alle woningen op hetzelfde kwaliteitsniveau zijn als die van de huurders in Rozenburg. Maar wij zetten ons hier graag voor in!

Ontving jij een bericht dat je onze nieuwe huurder wordt in Voorne aan Zee?

Kijk dan snel op de webpagina speciaal voor jou! Klik hiervoor op de knop hieronder. Je bent van harte welkom. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht of bel via (0181) 25 20 99. We spreken je graag.