Inloggen

Ressort Wonen: ook duurzaam en betrokken in Brielle!

Iedereen heeft recht op een betaalbare, duurzame en goed onderhouden woning. Daarom tekende Ressort Wonen op 3 mei een overeenkomst met Vestia voor de overname van zo’n 300 huurwoningen in Brielle. Ben jij een van onze (toekomstige) Brielse huurders? Vanaf 1 juli staat het hele Ressort Wonen-team voor jou klaar. Tot die tijd kun je voor vragen, meldingen en reparatieverzoeken nog gewoon terecht bij Vestia.

Bel Vestia via 088 – 124 24 24 of vul het contactformulier in.

Informatie van Ressort Wonen

Tot 1 juli ontvang je als huurder in Brielle van ons een aantal brieven. Hierin informeren wij je zo goed mogelijk en houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo vertellen wij je alles wat je moet weten over de huur, hoe het straks met betalen gaat en hoe je dat kunt doen. Maar bijvoorbeeld ook hoe het indienen van een reparatieverzoek werkt. 

Huurders in Rozenburg

Voor onze huurders in Rozenburg verandert er niets. Wij blijven ons inzetten voor betaalbare, duurzame en goed onderhouden woningen in Rozenburg. Goed wonen in een fijn dorp is voor ons een belangrijk doel. Daarom blijven de medewerkers van Ressort Wonen betrokken, zoals je dat al jaren van ons gewend bent!