Inloggen

Vertraging bouw Nieuw Welgelegen

Helaas schuift de start van de werkzaamheden voor de nieuwbouw aan Welgelegen op naar volgend jaar. We verwachten half 2021 een start te maken met de sloop.

Het uitstel van de werkzaamheden heeft te maken met aanvullende vragen van de welstandcommissie, en de Wet Flora en Fauna. Hierdoor is het niet meer mogelijk om dit jaar een start te maken met de sloop. De welstandcommissie gaf onlangs wel een positief preadvies over het laatste ontwerp van de woningen. Uitstel betekent dus zeker geen afstel!

De voormalige bewoners ontvingen van ons al een brief met deze vervelende boodschap en onze oprechte excuses. We begrijpen het zeker als zij liever langer in hun oude woning waren gebleven. We benaderen alle oud-bewoners voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor, of bij de bewoner thuis.

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat Welgelegen leefbaar en netjes blijft. Daarom namen we Ad Hoc in de arm om de woningen voor ons te beheren. Zij plaatsen tijdelijke bewoners die bijdragen om de buurt op orde te houden. Ad Hoc is een professionele leegstandbeheerder en marktleider op dit gebied, met verschillende woningen door heel Nederland.

Zodra er meer bekend is over de planning, of als er andere ontwikkelingen zijn dan plaatsen we dit zo snel mogelijk op de projectpagina van Nieuw Welgelegen. Je vindt hier ook het voorlopig ontwerp van de nieuwbouw.