Inloggen

Huur betalen

Als huurder betaal je maandelijks huur. Het is belangrijk dat de huur vóór de eerste van de maand is overgemaakt. Betaal je via een automatische incasso, dan weet je zeker dat de huur altijd op tijd wordt afgeschreven. En dat eventuele wijzigingen in het huurbedrag automatisch worden aangepast. Bij wijziging IBAN nummer is het nodig dat je een nieuwe machtiging afgeeft.

Wil je niet met automatische incasso betalen? Dan kun je betalen met een acceptgiro of het bedrag bij ons op kantoor pinnen. Houd er wel rekening mee dat wij voor het gebruik van een acceptgiro administratiekosten in rekening brengen.

Problemen met de betaling?

Het kan een keer gebeuren dat je te laat bent met betalen. Of dat er onvoldoende saldo op je rekening staat. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Zo voorkom je dat je huurachterstand oploopt. Samen kijken we naar een passende oplossing.

Als je inlogt in Mijn Ressort kun je zien of er een huurachterstand is en hoe hoog het bedrag is. Je kunt het openstaande bedrag dan direct via Ideal betalen.

Meer over het betalen van de huur vind je in onze brochure Huur betalen.

Ook het machtigingsformulier voor wijziging IBAN nummer automatische afschrijving, staat voor je online.

 

Als huurder betaal je maandelijks huur. Het is belangrijk dat de huur vóór de eerste van de maand is overgemaakt.