Inloggen

Informatiebijeenkomst over de flexwoningen in Rozenburg

In Rozenburg worden 36 flexwoningen gebouwd aan de Laan van Nieuw Blankenburg. Ze komen op de plek waar vroeger bassischool de Ark stond. Een mooie invulling op deze prominente plek in Rozenburg.

Frans Desloover, directeur-bestuurder Ressort Wonen: “Deze woningen zijn voor jongeren en mensen die met spoed een woning nodig hebben. In deze tijd, waarin het moeilijk is om eigen woonruimte te vinden, is het natuurlijk heel fijn dat er nieuwe woningen komen. Ze zijn belangrijk om iedereen een eigen plek te bieden. En om de jongeren van Rozenburg een kans te geven in het dorp te blijven. Tegelijk snappen we ook dat er vragen leven. Bijvoorbeeld over het parkeren, het groen in de omgeving en de gevolgen van de bouwwerkzaamheden. Daarover komen we graag in gesprek op 13 november. Je bent van harte welkom.”

  • Welkom tussen 18.00 – 20.30 uur in De Ontmoeting (Koninginnelaan 9, Rozenburg)
  • Vrije inloop met een korte presentatie om 19.00 uur.

Op deze pagina vind je meer informatie en een video waarin Hugo de Jonge, minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening en Frans Desloover, directeur-bestuurder Ressort Wonen, vertellen waarom de flexwoningen zo belangrijk zijn voor Rozenburg